Leonardo da Vinci titka - Escape Game zsebkönyv

Egy reggel a fiatal, művészeti újságíró élete hullámvasútra kerül, amikor kap egy névtelen levelet, mely egy 500 évvel ezelőtti talány megfejtésére invitálja a nagy Leonardo da Vinci elképzelései szerint. A helyzet minden valószerűtlensége dacára ön úgy dönt, kinyomozza a rejtélyt. Miközben olyan emblematikus helyszíneket jár végig, mint a Clos Lucé-kastély, vagy a Louvre múzeuma, titkos helyekre bukkan, és egymás után fejti meg a nagy mester által hátrahagyott rejtvényeket, hogy megkísérelje megoldani a nagy talányt, és felfedni annak a műnek ismeretlen lapjait, melyet ma Codexnek nevezünk.

Folyamatosan nyomjuk le az árakat és a szállítási határidőket. Megelégedést kívánunk egy alku vásárlásból.

Termékleírás Leonardo da Vinci titka - Escape Game zsebkönyv

  • Ár: 1782 Ft
  • EAN: 9789632482880
  • Kategória: Escape játékok

Kirakós - Janteloven-gyilkosságok

A Kirakós – Janteloven gyilkosságok egy interaktív krimi, amely a méltán népszerű skandináv bűnügyi regények műfaját ötvözi a szabadulószoba-könyvek feltörekvő trendjével. Itt Te is nyomozhatsz! A könyvben tíz egyértelműen jelzett feladvány található, amelyek megoldásához semmi más nem szükséges, mint az olvasó leleményessége. Ezeknél a pontoknál kicsit megáll az idő, és mindenki kedvére kutakodhat a könyvön kívüli világban, később pedig ellenőrizheti, helyes megoldásra jutott-e. Az izgalmas nyomozás a pszichés és társadalmi háttér nyomasztó leírásával elegyedik.

Az inter + I2: I25net segítségével vásárolhat. Ne fizessen többet máshol, mint kell.

Termékleírás Kirakós - Janteloven-gyilkosságok

  • Ár: 3465 Ft
  • EAN: ISBN9786150113302
  • Kategória: Escape játékok

EXIT a könyv - Hajónapló 1907

Figyelem! Hajtogatni, vágni, beleírni - egyenesen kötelező! Szükséged lesz egy internet-hozzáféréssel rendelkező okostelefonra, táblagépre vagy számítógépre, egy ceruzára és egy ollóra. Készen állsz leleplezni a hajó titkát?

Az e-shop kínálatából további termékeket is ajánlunk. Ne fizessen többet máshol, mint kell.

Termékleírás EXIT a könyv - Hajónapló 1907

  • Ár: 1782 Ft
  • EAN: 9789632482866
  • Kategória: Escape játékok

EXIT a könyv - Rejtély az alagsorban

Végre eljött a péntek, iskola után, hétvége! Elméletileg. Mert Martin, Ben és Mia számára ez a péntek délután egyenlő a büntetőfeladattal. De miért hívták őket egy rég nem használt alagsori terembe? Hogyhogy nincs közel s távol egy tanár sem? És mit jelentenek a különös feladványok, amelyeket meg kell oldaniuk? A három osztálytárs hamar rájön, hogy többről van itt szó, mint egy egyszerű büntetőfeladatról az udvaron felrobbantott petárda miatt. Az ajtó zárva, nincs menekvés. Úgy tűnik, Martinnak, Miának és Bennek nincs választása: muszáj megfejteni a rejtvényeket. Nemcsak Martinnak, Bennek és Miának kell helytállnia, hanem neked mint olvasónak is végig kell küzdened magad a feladványok útvesztőjén. Mire vársz? Vágj bele! Interaktív olvasásélmény - ez az ifjúsági regény a kiváló és méltán sikeres EXIT játéksorozat része. Vigyázat! A könyv csak egyszer használható. Hajtogatni, vágni, beleírni - egyenesen kötelező!

Támaszkodjon online áruházunk legjobb áraira. Vásároljon és spóroljon meg még többet.

Termékleírás EXIT a könyv - Rejtély az alagsorban

  • Ár: 2520 Ft
  • EAN: 9789632482811
  • Kategória: Escape játékok

EXIT a könyv - A titkos kincs

A legenda szerint egy ősöreg sárkánybarlangban megszámlálhatatlan kincs van elrejtve. Lucia és legjobb barátja, Anup, mindenáron meg akarják találni. Ám pont az osztály átka, Peer birtokában van a kincskereső térkép másik fele... Vajon a három gyerek félre tudja tenni a nézeteltéréseit, és meg tudja fejteni a sárkánybarlang titkát? Kísérd el Luciát, Anupot és Peert hihetetlen rejtvényfejtő utazásukra. Csak a te segítségeddel jutnak el a célba. Szóval mire vársz? Interaktív olvasásélmény - ez az izgalmas kötet a kiváló és méltán sikeres EXIT játéksorozat része. Vigyázat! A könyv csak egyszer használható. Hajtogatni, vágni, beleírni - egyenesen kötelező!

Az árak a héten a minimumra szorulnak. Már nem kell jobb ajánlatot keresnie a piacon.

Termékleírás EXIT a könyv - A titkos kincs

  • Ár: 2240 Ft
  • EAN: 9789632482873
  • Kategória: Escape játékok