Matekos majom

A 4M matekos majom készletben egy műanyagból készült táblát találsz, amin a kismajom segít az alapvető matematikai műveletek megértésében. Állítsd be a két lábát az összeadandó, vagy összeszorzandó számokra, a kezével mutatni fogja a végeredményt. A műveletektől függően a táblán lévő sablon ki tudod cserélni, a készlet egy feladatkönyvet is tartalmaz, amikből megtudhatod a helyes végeredményt!

A 4M matekos majom készlet csomagolási méretei: 24 x 6 x 21 cm.

Boldoggá tesz, hogy rendezvényeink boldoggá tesznek! Biztosak vagyunk benne, hogy ezt minden vásárló értékelni fogja.

Termékleírás Matekos majom

  • Ár: 3490 Ft
  • EAN: JE608714
  • Kategória: Minden okos játék > Tudományos játékok

Iránytű

A játék mérete: átmérő: 5 cm magasság: 2 cm

Előnyös ajánlataink csak rád várnak. Megelégedést kívánunk egy alku vásárlásból.

Termékleírás Iránytű

  • Ár: 699 Ft
  • EAN: GK60842
  • Kategória: Minden okos játék > Tudományos játékok

Konyhai tudomány

Hajts végre izgalmas kísérleteket a konyhában megtalálható eszközökkel! A 4M konyhai kísérlet tudományos készlet hat különböző lélegzetelállító, mókás és érdekes kísérletet tartalmaz, amikkel megtudhatod, mire is jó a kémia. Láttál már ecetrakétát? Egy citrommal működő óra? Buborékos vulkán vagy láthatatlan tinta? Hihetetlenül hangzik, de ezeket a konyhában mind előállíthatod! A 4M konyhai kísérlet tudományos készlettel cukorköveket, ujjlenyomat vizsgáló eszközöket is össze tudsz állítani! Csak kérj a szüleidtől ecetet, szódabikarbónát, citromot, ételfestéket, mosogatószert és sűrű fekete ribizli vagy szőlőlevet! Ezután elő a villát, a teáskanalat, és kezdődhet is a kísérletezés! A 4M konyhai kísérlet tudományos készlet az eszközök mellett használati utasítást is tartalmaz!

Előnyös ajánlataink csak rád várnak. Jelmondatunk: minőség, előnyös ár, ügyfélbarát megközelítés.

Termékleírás Konyhai tudomány

  • Ár: 3990 Ft
  • EAN: 3993
  • Kategória: Minden okos játék > Tudományos játékok

Világító kaleidoszkóp

A világító kaleidoszkópot neked kell összeszerelned a készletben található alkatrészek segítségével, így gyakorolhatod kézügyességedet. Ha elkészültél, tegyél a játékba elemet, majd sötétíts be, és már élvezheted is a látványt saját magad alkotta fényjátékban úszó szobádban, melynek mindenki a csodájára fog járni. A szettben egy 3 darabos LED-del felszerelt vetítőt, valamint ötféle körbeforgó sablont találsz, így a szórakozás garantált. A termék jellemzői: A szett tartalma: - vetítőlap - háromszínű LED-es vetítő - 3 db vetítő láb - elemfedél és csavar - tekerőkeret - tekerőláb - 5 db sablon - 1 db mintalap - részletes használati utasítás - A vetítő működéséhez 2 db 1,5 V-os AAA típusú elem szükséges A termék összeállított mérete: kb. 11x11x10 cm

A vásárlónkénti darabszám korlátozott lehet. Meggyőztünk téged arról, hogy neked ez kell?

Termékleírás Világító kaleidoszkóp

  • Ár: 3990 Ft
  • EAN: 29103
  • Kategória: Minden okos játék > Tudományos játékok

Ugears kombinációs zár - mechanikus modell

A zár két részből áll. Ha a helyes háromjegyű számkombinációt állítod be rajta, akkor kinyílik. Ekkor kulcsokat, kisebb kütyüket és titkokat rejthetsz el a belsejében. Emellett található még rajta egy kis nyílás, amivel a táskádra is akaszthatod a lenyűgözően kidolgozott, steampunk stílusú lakatot. Próbáld meg kifejleszteni saját titkosítási módszereid és hozd létre a lehető legnehezebb kombinációt! A modell tökéletes segítség a modern számkombinációs lakatok működési elvének megértéséhez.

További információ a modellről:

Alkatrészek száma: 34

Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra

Összeszerelési útmutató

A legjobb ár-teljesítmény arányt kínáljuk. A megmentett koronák sok örömet okozhassanak neked.

Termékleírás Ugears kombinációs zár - mechanikus modell

  • Ár: 6990 Ft
  • EAN: 70020
  • Kategória: Minden okos játék > Tudományos játékok